PERSONUTREDNING

Söker du efter en specifik person? 
Då är antagligen en personutredning ditt bästa val.

Faktum är att nästan alla familjer har en avlägsen släkting som det berättats om på släktmiddagar men som inte så många vet så mycket om. Kanske fanns det en mormors syster, en farfars bror eller en morfars mors kusin som man vet emigrerade men som man därefter inte vet något mera om. Frågorna brukar hopa sig. Vart tog personen som utvandrade egentligen vägen? Kom personen ifråga verkligen fram? Kan det finnas idag levande släktingar där på andra sidan Atlanten? Jag kan hjälpa dig att reda ut dessa frågetecken.

Ett annat vanligt scenario är att när man städar ur vinden eller tömmer någon avliden släktings lådor hittar brev med frimärken stämplade i Amerika. Börjar man läsa dessa brev uppdagas det inte alltför sällan att brevskrivaren ser ut att kunna vara en avlägsen släkting. En släkting man inte ens visste existerade. De flesta vill naturligtvis få svar på frågan vem den här personen egentligen är och det är här jag kan komma in i bilden. Med dagens utökade möjligheter till forskning via internet är sannolikheten mycket stor att jag kanske till och med hittar idag levande släktingar. Jag forskar med goda resultat både i Sverige och USA.

Även till en Personutredning ingår det en dokumentmapp med den framforskade informationen snyggt samlad med limmad eller spiralbunden rygg.


SÅ HÄR GÅR DET TILL

En personutredning går till på så sätt att jag utifrån givna uppgifter sätter igång ett sökande efter den person eller de personer du eftersöker. Jag använder mig av alla för ändamålet tillhandahållna plattformar, databaser och medier. Resultatet utkommer i de allra flesta fall positivt, även om en brasklapp kan vara på sin plats, då även en erfaren forskare ibland kan stöta på patrull. Skulle jag inte hitta den eftersökta personen regleras naturligtvis det kostnadsmässigt i vårt uppsatta avtal. Det är viktigt för mig att du som kund skall känna dig trygg.


FÖRFRÅGAN & BESTÄLLNING


Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. I ämnesraden skriver du Personutredning. Därefter är det viktigt att få med så många detaljer som möjligt för bästa resultat. Ange därför så långt det är möjligt fullständigt namn på den person du söker. Även personens födelsedata (år/månad/dag) samt födelseort (socken) är viktigt att få med. Har du fler data såsom föräldrars eller syskons namn och födelsedata är det ofta just de uppgifterna som lättare kan verifiera att jag är rätt person på spåret.

När jag tagit emot din förfrågan kontaktar jag dig för inhämtande av kompletterande uppgifter, det behövs nästan alltid så det är inget ovanligt händelseförlopp. Efter att alla uppgifter är på plats gör jag en uppskattning på hur lång tid jag tror uppdraget kan komma att ta. Offert skickas till dig för godkännande. Därefter påbörjar jag forskningen, inte innan. Allt för att du som kund ska känna dig trygg i att inget sker utan ditt medgivande. Under hela processen håller vi sedan kontakt för eventuella följdfrågor och uppdateringar.